Свечани пријем ђака првака

Ове школске године наша школа је богатија за 23 првака.    1.9.2023. године ученици другог, трећег, четвртог и петог  разреда са својим учитељицама припремили су пригодан програм у част ђака првака. Свечаном пријему присуствовали су директор, педагогица, учитељи из издвојених одељења, родитељи и гости из локалне самоуправе. На самом почетку приредбе директор школе је поздравио  присутне и  пожелео срећан почетак  нове школске године свим ученицима, родитељима и наставницима. Другари су се потрудили да песмом, игром,  драматизацијама и плесом  позову прваке у нову школску годину, нове  победе  и ново окружење за рад и одрастање.

На крају приредбе прозвани су сви прваци  и поздрављени аплаузом. Учитељице Јасмина Радовановић и Виолета Крпић су са одушевљењем поздравиле присутне родитеље и ученике. Обављено је и заједничко фотографисање генерације 2023/2024.

Сваки  родитељ ђака првака  је добио ваучер, а ученици су поред добродошлица и медаља добили и поклон пакетиће од корпорације “Бамби“.  Хвала свим ученицима и учитељима који су дали свој допринос у обележавању овако битног тренутка за наше мале другаре.

Сваки родитељ ђака првака је добио ваучер, а ученици су поред добродошлица и медаља добили и поклон пакетиће од корпорације “Бамби“. Хвала свим ученицима и учитељима који су дали свој допринос у обележавању овако битног тренутка за наше мале другаре.

Колектив ОШ „ Кнез Лазар“