Коморанско златно перо

                У четвртак,05.октобра 2017. године, одржано је осмо такмичење у лепом писању – калиграфији ,,Коморанско златно перо“ у организацији ОШ ,,Брана Павловић“ из Коњуха, на коме су нашу школу представљале ученица четвртог разреда Сара Мијатовић и ученица осмог разреда Александра Мијајловић.

У просторијама школе ОШ ,,БранаПавловић“  у  Љубави,учесници такмичења су калиграфским пером и мастилом исписивали реченице из дела наших познатих књижевника, а у међувремену, у просторијама старе школе из 1821. године, која се налази у порти манастира Светог Николе у Коморану,  одржана је креативна радионица за ученике, наставнике и родитеље, за чију је организацију била задужена наставница биологије Оливера Коларић.

На почетку културно – уметничког програма, који је изведен у манастирској порти, све присутне поздравила је директорка ОШ ,,БранаПавловић“ из Коњуха Верица Соколовић, која је изразила задовољство и захвалност због великог броја учесника овогодишњег такмичења.

Сви учесници такмичења добили су захвалнице и похваљени су од стране чланова жирија за труд који су уложили и умеће које су показали приликом такмичења.