Сарадња са родитељима

Сарадња са родитељима је на изузетно високом нивоу, па су уз њихову помоћ током  првог полугодишта окречене три учионице са циљем да се ученицима обезбеди што бољи амбијент за учење и дружење.

Ученици млађих разреда организовали су Базар Дечји вашар у холу школе. Они су уз помоћ бака, дека, родитеља, осмислили своје продајне штандове. На часовима Слободних активности правили смо обележивач страна књиге, кутију за оловке, држач за мобилни телефон, накит…Баке и маме су направиле слана пецива и колаче које су ученици продавали.

Штандови су били лепо уређени, цене истакнуте на видним местима. Купци су били ученици старијих разреда, наставници, ученици млађих разреда.Ученици су били мали предузетници, који су се радовали успеху када продају свој производ. Новац који је зарађен,употребљен је за уређење учионице продуженог боравка, како би тај простор био пријатнији за рад.

Родитељи ученика трећег разреда матичне школе, направили су на сопствену иницијативу и сопственим средствима пет клупа које планирају да поставе у летњој учионици којом желе да оплемене школско двориште и ученицима обезбеде пријатну амбијенталну наставу.Овом приликом захваљујемо се иницијатору ове акције, Јовановић Братиславу и родитељима који су узели учешћа у реализацији ове идеје, Миловановић Миловану и Тодосијевић Добрици.

Школе које су учествовале у акцији сакупљања папира у оквиру иницијативе „Средимо школско двориште“ добиле су табле за школске клупе, а међу учесницима акције била је и наша школа.